E T U S I V U Y H D I S T Y S S A F A R I A S I A A F O O R U M I G A L L E R I A

Eastcoast Offroad Ry on 2007 perustettu yhdistys jonka tarkoituksena on koota lähiseudun maastoautoilu- ja mönkijäharrastajia yhteen. Yhdistyksen kotipaikka on Kotka, ja 'toimialue' luonnollisesti sen mukainen. Jäsenmäärä pyörii 25 nurkilla ja jäsenistö käsittää kaikenlaista harrastajaa autottomasta vinssimiehestä aina pitkän linjan tekijöihin joten mukaan vaan jos toiminta kiinnostaa, aktiivitekijöitä aina tarvitaan.

Jäsenistön/yhdistyksen viimeaikaisiin touhuihin kuuluu mm. osallistumiset useisiin muiden järjestämiin ajotapahtumiin (esim Ravijoki, Mäntsälä, Peuhu, Porvoo, Kulmakorpi) ja suunnistuskilpailuihin, paikallinen talvisafari (joka meni lumen määrästä johtuen lähinnä makkaran paisteluksi), hinaushommat jokamiesluokan kisoissa, lukuisat Venäjän reissut, muutama pienimuotoinen oman porukan ajotapahtuma läheisellä ajoalueella, polttariajelutus samassa paikassa, 'vinssaussafari' Ruukissa, meripäiväparaati ja tietysti pikkujoulut.

Lähes kaikilta Venäjän reissuilta ja muutamista muista tapahtumista löydät kuvia ja kertomuksia tämän linkin takana.

Kaikkea tuota ja melkeimpä mitä vaan voidaan hommailla kiinnostuneiden kesken. Valitettavasti yhdistyksen johtoporras ja/tai vähäinen aktiiviporukka ei kuitenkaan pysty toimimaan ohjelmatoimistona joten ideoita saa esittää, ja se on jopa toivottavaa!

Kerran vuodessa olemme pyrkineet järjestämään ajotapahtuman jonka tarkoituksena on houkutella 'Matti Meikäläisiä' tutustumaan maastoajoon, mutta valitettavasti tällä hetkellä käytössämme ei ole tähän tarkoitukseen sopivaa ajoaluetta.

Sillointällöin olemme järjestäneet myös pienimuotoisen asiaan tutustumisen polttariseurueille, ja niitä voidaan järkätä jatkossakin. Käytössämme on ajoalue joka on noin vartin ajomatkan päässä Kotkasta ja Haminasta joten matka-aikakaan ei liene ongelma näillä seuduilla juhliaan viettäville. Parissa tunnissa ajeluttaa 15 hengen seurueen, nuotiotulet ja sen sellaiset on käytettävissä ja hinta ei päätä huimaa. Asian tiimoilta voi ottaa yhteyttä Juha Sahariin, yhteystiedot alempana.

Yhdistyksemme hakee myös uusia ajoalueita Loviisa-Pyhältö-Virojoki -alueelta ja vinkit otetaan mitä kernaimmin vastaan. Ajoalueeksi sopii melkein mikä vaan missä ei henkilöautolla pääse; kivikkoa, ojaa, suota, umpimetsää ja mitä vaan. Ajotapahtumia on muutama vuodessa, autoja tuskin koskaan yli 15, ajo tapahtuu ennalta sovittujen, suunniteltujen ja tehtyjen reittien mukaan. Toiminta on kaikin puolin kontroloitua eikä mitään sekalaista räppäämistä jossa sammal lentää taivaalle. Asian tiimoilta yhteyttä sihteeriin, yhteystiedot alempana.

Harrastuksen saloista tietämättömille todettakoon lopuksi että jäsenistömme on hyvin tietoinen siitä että niin sanotuilla vierailla mailla luvatta ajeleminen on ehdottomasti kielletty, ja jos tälläistä kuitenkin ilmenee niin Eastcoast Offroad Ry auttaa mahdollisuuksien mukaan asian selvittämisessä.

Yhdistyksen yhteystiedot:

Puheenjohtaja: